Jedinstveno uređen SPA sa relax zonom koja će Vas osloboditi svakodnevnog stresa i napetosti i unaprediti Vaše zdravlje

Masaže

Terapija masažom je jedna od najstarijih metoda lečenja, koja se koristi već 5000 godina. Masaža ne može da izleči sve bolesti, ali sigurno može da popravi opšte stanje organizma, ublaži tegobe i ubrza proces oporavka. Masaža ne predstavlja samo odličnu relaksaciju, već mnogo važnije – preventivnu metodu protiv nakupljanja stresa i olakšanje emotivne i fizičke napetosti.

Efekti masaže su brojni: od opuštanja celog tela, ublažavanja hroničnog bola, poboljšanja cirkulacije i ubrzanja metabolizma do smanjenje stresa i nervne napetosti , poboljšanja imuniteta.Ne treba zaboraviti ni blagotvoran učinak masaže na Vaš izgled, a to su pre svega glatka, sjajna i elastična koža.

• Terapeutska masaža

Predstavlja odličnu uvodnu i završnu proceduru u treningu sportista, pomaže pri oporavaku posle povreda. Može se fokusirati na određeni deo tela.

PARCIJALNA MASAŽA: 30 MIN

MASAŽA CELOG TELA: 60 MIN

• Relaks masaža

Obavlja se kao uvodna procedura u cilju smanjenja perioda zagrevanja organizma i skraćenja pripreme za trening ili kao završna u cilju brze relaksacije organizma. Masaža ne sme boleti osim da se mala količina boli može pojaviti ako je mišić jako napet, ali taj bol treba biti minimalan. Mišići se oslabađaju napetosti, a aromatična ulja blagotvorno deluju na naša čula i opuštaju nas.

PARCIJALNA MASAŽA: 30 MIN

MASAŽA CELOG TELA: 60 MIN

• Anticelulit masaža

Podstiče rad limfe, cirkulaciju i omogućava izbacivanje štetnih materija iz organizma (razbijanje masnih naslaga). Posebno je značajno što možemo delovati direktno na one delove tela na koje se teško utiče vežbanjem kao što je unutrašnja strana kolena ili gornji spoljašnji deo butine uz naravno odgovarajuci intenzitet pritiska.

Tretmani mogu trajati od nekoliko nedelja do nekoliko meseci. Preporučuje se set od 10 tretmana nakon čega sledi pauza do sledećeg meseca (nakon završenog ciklusa). Posle par urađenih setova preporučuje se tretman jednom nedeljno radi održavanje postignutog rezultata.

Slana Soba

Otkriće lekovitih svojstva slanih pećina i blagodeti boravka na moru datiraju još od antičkih vremena. Nemogućnost da smo uvek na izvoru zdravlja (na moru ili specijalizovanim banjama), zbog udaljenost lokacije, izdataka za putovanja, kao i ograničen broj slobodnih dana , danas je prevaziđena razvojem haloterapije.

Lekari i naučnici pronašli su način kako da stvore uslove kao u slanoj pećini i efikasno sprovedu terapiju solju. Naziv dolazi od grčke reči halo što znači so, pa bi se jednostavno moglo reći da je haloterapija lečenje solju. Ovo je potpuno prirodna i dokazano efikasna metoda koja doprinosi otklanjanju tegoba koje uzrokuju:

 • astma
 • bronhitis
 • alergije
 • hronične i virusne infekcije
 • bolesti gornjih disajnih puteva (rinitis, sinusitis, laringitis, tonzilitis)
 • odlična je pomoć kod odvikavanja od pušenja
 • pomaže kod kožnih problema
 • podiže imunitet
 • osnažuje organizam
 • oslobađa od umora, stresa, iscrpljenosti i
 • poboljšava koncentraciju

Finska Sauna

Pojam „sauna“ dolazi iz finskog jezika i u slobodnom prevodu znači „znojno kupatilo“. Saune se koriste širom sveta za poboljšanje zdravlja, uživanje i opuštanje jer održavaju Vašu fizičku i psihičku kondiciju na prirodan način. U sauni dolazi do relaksacije mišića i do poboljšanja opšteg psihofozičkog stanja.U njoj se odstranjuje nečistoća kože i doprinosi regeneraciji kožnog tkiva pa ćete tako nakon korišćenja saune prosto zablistati!

Sauna poboljšava otpornost organizma na zarazne bolesti, naročito disajnih puteva, trenira srce i stabilizuje krvni pritiasak, a takođe doprinosi lučenju hormona i poboljšava rad vegetativnog nervnog sistem

„Ko god može da hoda, može koristiti saunu“

–– stara finska poslovica

IC SAUNA

Primarno dejstvo saune je detoksikacija organizma, a namenjena je ljudima koji žele da pospeše imunološki sistem, imaju problema sa kičmom, kostima, bubrezima i mišićima. Ima još i značajnu ulogu u kontroli telesne težine i jačanju srčanih mišića. Ovo je naročito značajno za osobe koje se malo kreću, a žele da imaju dobru kondiciju.

Takođe, doprinosi očuvanju prirodne lepote, jer vodi računa o dobroj snabdevenosti kože krvlju, dobar je tretman protiv akni, ekcema, psorijaze, opekotina i drugih kožnih povreda. Simulirajući  energiju Sunca infracrveni tretmani regerativno deluju na ćelije i kožu, te su veoma korisni u postoperativnoj fazi.

Apsorcijom infracrvenih zraka protok krvi se poboljšava kao i unošenje kiseonika što smanjuje nagomilavanje mlečnih kiselina u mišićima (upala mišića) i grčeve.  Odlični rezultati su se pokazali u uklanjanju hroničnog umora, nesanice i depresije.

Kada se koristi  ispravno, infracrvena sauna pomoći će da godine pred Vama budu ispunjene zdravljem.

Parno Tursko Kupatilo

Korišćenje parnog kupatila pomaže u otvaranju pora, poboljšanju protoka krvi i podstiče oslobađanje toksina iz kože. Osim toga, druge prednosti parnog kupatila uključuju poboljšanje simptoma određenih respiratornih infekcija i olakšavanja simptoma astme. Ne treba zanemariti ni blagotvorno dejstvo u zacjeljivanju rana, olakšanje boli onima koji boluju od artritisa ili imaju bolove uzrokovane napetim mišićima.

Za one koje muči nesanica, pravo olakšanje biće dubok i okrepljujući san nakon boravka u parnom kupatilu jer je učinak sličan, ali mnogo efektniji od toplog tuša ili kupke pre spavanja.

Jacuzzi

Jacuzzi može biti dobro mesto za opuštanje sa porodicom ili prijateljima. Možete provesti vreme u prijatnom ćaskanju,uživajući u hiljadama mehurića koji će Vas opustiti, oraspoložiti i vratiti Vam energiju.

Vaše telo dobiće punu snagu masažom stopala, leđa, ramena i vrata, a podešavanjem na najveći intezitet rada masažera, efekat je sličan dubinskoj masaži i smanjuje bolove u mišićima i kostima.

Topla voda i mehurići povećaće Vašu telesna temperaturu, što će raširiti krvne sudove i poboljšati cirkulaciju. Disaćete punim plućima i blistati zadovoljnim osmehom.